tisdag 13 september 2011

Underbara, vackra människor!


Det låg en paketavi i brevlådan och det är ju alltid spännande när man inte väntar på något särskilt. Jag går med lätta steg till affären för att hämta ut och inser att paketet inte är till mej. Det är, med ett kryptiskt meddelande adresserat till stora-I. Utan avsändare.

Jag är nyfiken av mej, och stolt över det. Väntan på att stora-I skulle komma hem från skolan var olidlig. Jag vankade fram och tillbaka i huset, paketet stod på köksbänken och hånade mej. När så tösen äntligen kommer hem och sliter upp paketet så hittar vi ett ännu mer kryptiskt, dataskrivet intruktionsblad med bilder.


Återigen utan avsändare. I paketet finns även detta.


Stora-I som älskar att sjunga blir som ni kanske förstår helt sprittig och lycklig! Sen dess har hemmet fyllts av spice girls, lady Ga-ga och amy winehouse. Har även själv försökt mej på att tävla med henne, men som mamma får man ju låta sina barn vinna... Eller så sopar hon banan med mej, ni får själva välja vad ni tror på!


Anyway... Till dom underbara, vackra människorna som rubriken utlovar. Tack, tack, tack! Ni gjorde en flicka otroligt glad och hennes mamma väldigt stolt över att få vara en del av en familj som tar sej tid för sånt här. Det ni gjorde visar på ett hjärta stort som Alaska men varmt som Florida. Kärlek!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar